Helyszínelőktől az NCIS-hez

Vágólapra másolva!
Az NCIS készülő spin-offjához már majdnem összeállt a teljes csapat, amelynek egyik tagja a Helyszínelők-től igazolt át.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, az NCIS testvérsorozatát nem kispályás arcok fogják húzni: az új csapatban a személyiségét gyakorta váltogató vezetőt valószínűleg Chris O'Donnell, egyik segítőjét (egy Irakot és Afganisztánt is megjárt szakértőt) pedig LL Cool J fogja alakítani.

Bár a fentiekhez képest kevésbé ismert Louise Lombard, a műfaj szerelmesei bizonyára őt is szívesen látják majd a csapatban: a színésznő korábban a Helyszínelők-ben alakította Sofia Curtist, aki folyamatosan nyomozói és helyszínelői feladatai között lavírozott - karaktere az ötödik évadban tűnt fel, és a hetedikre vált állandóvá.

Curtist a nyolcadik szezonra már lecserélték (igaz, a pletykák szerint még visszatérhet a kilencedikben), Lombardnak így jut ideje arra, hogy az NCIS spin-offjában eljátsszon egy újabb kemény nőt, Clara Macyt, aki korábban a katonai rendőrségnél dolgozott.

Mellette két új csapattaghoz is találtak már megfelelő színészt: az éleseszű pszichológust, Nate-et Peter Cambor, az igen fiatal és igen tehetséges Kensit pedig Daniela Ruah fogja alakítani - előbbit a Notes from the Underbelly című vígjátéksorozatból ismerheti az amerikai közönség (de olyan sorozatokban is vendégszerepelt, mint a Gyilkos számok vagy a Halottnak a csók), utóbbi eleddig csak portugál nyelvterületen játszott.

Az NCIS spin-offjában a korábbi hírek szerint szerepel még egy Dominic nevű szakértő is, aki mindent tud a megfigyelésről és a lehallgatásról, az ő megszemélyesítőjét azonban még nem találták meg.