Duzzogott Mester Tamás

Vágólapra másolva!
Hamarosan indítja pókerműsorát a Viasat3 és a TV2 - utóbbi már bőszen forgat is.
Vágólapra másolva!

A tavasz a tévében részben a pókerműsorokról is szól majd, főképp a későn fekvők számára (este 11 körül kezdődnek majd a műsorok), hiszen a Viasat3 indít műsort néhány celebbel és profi játékosokkal, de a TV2 sem hagyja, hogy a népszerű kártyajáték csak a Sport TV-re csaljon nézőket, így rengeteg médiaszemélyiséget ültetett asztalhoz.

Az első kisebb botrány már meg is volt a Blikk szerint, a lap ugyanis arról számolt be, hogy az önmagát rutinos pókerjátékosnak tartó Mester Tamás rögvest az elején kiesett, elsőként, és mindezt igen rosszul viselte. Hogy jobban fájjon, a Megasztár volt zsűritagja akkor hullott ki, amikor még olyan celebek is játékban voltak, mint Dundika, Keleti Györgyi, akik nem félelmetes kombinációs készségükről vagy kártyaimádatukról ismertek. A zsugázók közt ott ült még Torgyán József is, ami külön súlyossá teszi a helyzetet.

"Tamás bevonult közénk, mint egy amerikai filmsztár, napszemüvegben, kalapban, olyan nevetséges volt. Úgy ült le az asztalhoz, mintha leereszkedne a pórnép közé. Végig flegma volt, végül én ütöttem ki egy blöffel, amitől teljesen kibukott. Nem tud veszíteni, felpattant, kiviharzott, majd amikor visszajött az otthagyott szemüvegéért, ledöntötte a zsetonjaimat" - mesélte a Blikknek a Jóban Rosszban-szereplő, korábbi megasztáros Puskás Péter.