Vágólapra másolva!
Az Anyacsavar-hoz hasonló műsor indul az Egyesült Államokban, csak itt a családhoz tartozó kamasz kap egy időre másik szülőket.
Vágólapra másolva!

Már lehet jelentkezni a Ricochet Television új produkciójára, amelynek fő célja valószínűleg a rakoncátlan tinédzserek megzabolázása, tekintve, hogy a műsor címe The World's Strictest Parents, vagyis A világ legszigorúbb szülői.

A produkciós cég elsősorban határozott elvek szerint élő (értsd: ultrakonzervatív, bigottan vallásos) házaspárokat keres, akik a rájuk jellemző szigorú értékrendet átadnák egy tiszteletlen kamasznak. "Itt a lehetőség, hogy megmutassák más családoknak, miként kell a helyes elvek szerint nevelni a gyereket" - olvasható a felhívásban.

A tinédzserek közül a teljesen más közegben felnőtt 15 és 18 év közöttieket keresik, legyenek azok neohippik, emósok, számítógépőrültek vagy csak simán problémásak - helyettük bizonyára a szüleik fognak jelentkezni, hisz aligha akad olyan kamasz, aki önként és dalolva vállalkozna egy efféle kitérőre.

Nemigen hisszük, hogy az egy-két hetes családváltás során meghatározó változás állnak be a tinik gondolkodásmódjában, azt viszont mindenképp érdekes lesz megfigyelni a nézőknek, hogy a kamaszfiú vagy -lány és alkalmi szülei miként csiszolódnak össze.

A sorozatot készítő Ricochet Television korábban is előállt már pár népszerű realityvel: a cég nevéhez fűződik a némiképp hasonló Supernanny (melyben egy profi dada költözik be a gyereknevelési problémákkal küszködő családhoz) és a háziasszonyok életét több városban is bemutató Real Housewives.