Megvan Gordon Ramsay utóda

Vágólapra másolva!
Gordon Ramsayt, a mocskosszájú séfet egy kilencéves kisfiú parodizálja nagy sikerrel - a humoros jelenetek még Ramsay tetszését is elnyerték.
Vágólapra másolva!

Egy Felix Light nevű kisfiú Little Gordon néven parodizálja a gorombaságáról, rossz modoráról híres tévés szakácsot, Gordon Ramsayt. Az interneten közzétett videók eddig körülbelül kétmillió nézőt vonzottak, köztük magát Ramsayt is, akinek egyáltalán nincsenek ellenére a paródiák, sőt.

"Amikor megnéztem Felix videóit, azt gondoltam, ezek szenzációsak. Otthon voltam a nyolcéves fiammal, Jackkel és a feleségemmel, Tanával, úgyhogy azonnal szóltam nekik: gyertek, nézzétek meg, milyen volt apa kicsinek" - lelkendezett a séf a Sunday Mirrornak.

Az újsággal Ramsay azt is közölte, hogy a fiút már leszerződtette egyik műsorába, a Hell's Kitchen USA-be, és a jövőben a The F Word-ben is szeretné szerepeltetni. Felix állítólag nagyon élvezi a közös munkát, bár felnőtt korára inkább rocksztár szeretne lenni, mert az "sokkal nagyobb poén, mint a főzés".

Az alábbi videón a kisfiú uzsonnát kap az anyukájától, de teljesen kiborul az igénytelen ételektől, és ennek Ramsay keresetlen modorában, a "fuck" szó gyakori ismételgetésével ad hangot: