Jóban Rosszban: Vérfürdő a Csillagvirág klinikán

Vágólapra másolva!
Akciósorozattá lesz pár napra a TV2 szappanoperája, több főbb karaktert likvidálnak a napokban.
Vágólapra másolva!

Feketébe öltözött, maszkos terroristák lepik el mától a Jóban Rosszban kórházát, felpörögnek az események. A szappanopera irányát egy ideje új, angol író szabja meg, a több - évek óta képernyőn lévő - karakter halálát okozó akciósorozattól pedig természetesen a nézettség javulását és a Fókusz legyőzését várják.

"Vér folyik majd a Csillagvirág klinikán. Átmentünk akciófilmbe, az egy hónappal ezelőtti barátságos klinika jeges, rémülettel és félemmel teli hellyé változott mindannyiunk, és talán a nézők számára is. Én nagyon sok borzalmat játszottam el színpadon, volt egy időszak, amikor minden darab végén meghaltam. Klasszikus darabok voltak, de a halál eddig nem viselt meg annyira, mint most, a sorozatban. Az, hogy pisztolyt szegeztek rám, hogy rángattak, hogy lenyomtak a földre... Símaszkos emberek ordítottak a fülembe, nagyon megviselt" - mondta Létay Dóra a Mokká-ban. Egy-másfél hónapja volt ez a forgatás, akkor "horror" volt az élete, de színészként ez a dolga, el kell viselnie - tette hozzá.

"Van egy másik vonatkozása is, hiszen a valóságban is kilőttek mellőlünk kollegákat. Aki áldozatul esett ebben a túszdrámában, a valóságban is elhagyta a sorozatot. Ez a két dolog összeért: eljátszottuk, hogy elveszítjük őket, és a valóságban is kikerültek a sorozatból" - mesélte.