Pénzes lányokat válogat a TV2

Vágólapra másolva!
A megújuló Áll az alku kereste ma az amerikai verzióból ismert Money Girlöket. Castingon jártunk.
Vágólapra másolva!

Nem egy főszerep, hiszen a pénzes lányok jó esetben is csak 20-30 másodpercet lesznek a képernyőn, akkor viszont főműsoridőben, a TV2-n: talán valamelyik természetes szépségével, talpraesettségével messzebb is juthat. Az újrainduló Áll az alku keresett ma Money Girlöket, akiknek funkciójuk, hogy behozzák a játékba a fémtáskákat, melyek közt van olyan, mely ötvenmilliót rejt.

Gundel Takács már jó ideje nincs a csatornánál, így a munkát a Popdaráló-ban és a Sztárok a fejükre estek-ben látott Kovács Áron kapta, ő instruálja a lányokat: "Legfőbb, hogy magatok legyetek! De közben legyetek magabiztosak, lazák, mint Jackie Brown... Legyen bennetek élet, rock'n'roll, Tarantino, Guy Ritchie! Az aktatáskát pedig ne lóbáljátok vígan, mert sok pénz van benne!" - mondja.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Még több fotó itt!

Vannak ragyogó teremtések, akik magabiztos(nak látszó) léptekkel suhannak a válogató stáb elé, és egy mosollyal zsebre is teszik a férfi ítészeket, de olyan is akad, aki úgy remeg, mint egy komplett rumbazenekar, szinte kiesik a sorszámot tartalmazó kis kartonpapír kezéből. Akad, aki vígan kacsint és laza, másik lány arcán pedig türelmetlenség vagy némi byroni spleen látható, legrosszabb esetben a kettő furcsa kombinációja.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Még több fotó itt!

A műsort új díszletben veszik fel, a stábtagok az [origo]-nak pedig elmondták, hogy nagyjából megvan az első 21 játékos is, akik indulnak a fődíjért. A napi versenyző személyéről egyetlen, nem túl nehéz kvízkérdés dönt - aki hamarabb adja a helyes választ, az próbálkozhat. A misztikus bankigazgató marad, de átalakul, irodája is látható lesz, talán még egy elmosódó sziluett is. A műsor egy időben verte, majd egy darabig szorongatta nézettségben a legyőzhetetlennek tűnő Barátok közt-et: logikus hát a TV2-től, hogy újra csatasorba állítja.

És mi lett a lányokkal? A csapat életrevalóbb, rokonszenvesebb fele továbbjutott a következő körbe, közülük párat már láthat is a tévéző, bő egy hónap múlva.