Kövérekkel indul társkereső műsor

Vágólapra másolva!
A Fox csatorna More to Love címmel indít társkereső műsort, melyre túlsúlyosak jelentkezését is várja.
Vágólapra másolva!

A More to Love-ot készítői az első olyan társkereső műsornak szánják, amely a többségnek, az átlagos (vagy annál rosszabb) kinézetű embereknek szól. "Évek óta miniszoknyás lányok, jóképű pasik keresnek társat a tévében, de a randizás világa nem így néz ki" - mondta a Fox egyik vezetője, Mike Darnell a Reutersnak.

Majd hozzátette, szerinte az igazi nőknek (azoknak, akik az efféle műsorokat nézik) is meg kell adni az esélyt arra, hogy megtalálják a szerelmet. Ezzel, úgy látszik, a Nagy Ő eredetijének, a The Bachelor-nak a producere, Mike Fleiss is egyetértett, hisz a most készülő műsornál is vállalta a produceri teendőket.

A More to Love formátuma egyébként megegyezik a Nagy Ő-ével, tekintve, hogy itt is több nő verseng majd egyetlen férfiért. Csak épp a "fődíj" itt nem egy adonisz lesz, hanem - ahogy a készítők fogalmaztak - egy Kevin James-típusú pasi. (A nem éppen nádszálalkatú Jamest a Férjek gyöngye főszereplőjeként ismerheti a magyar közönség.)

A műsort a Nagy Ő mai napig tartó sikere mellett A nagy fogyás inspirálta, amely a tévés producereknek is megmutatta, hogy a nézők nem feltétlenül csak szép és jó alakú embereket akarnak látni a képernyőn.