Vizsgálják Alföldi Róbert balesetét

Vágólapra másolva!
A Bárka Színház belső vizsgálatának lezárultáig Seress Zoltán, a teátrum igazgatója nem nyilatkozik arról, mi történt a Koldusopera kedd esti előadásán.
Vágólapra másolva!

Pécsi Júlia, a Kék Művészügynökség vezetője, Alföldi Róbert menedzsere elmondta, hogy a színművész zúzódásokat szenvedett a keddi előadáson. Alföldi Róbertet a Bárka Színházból kórházba szállították, ahol kivizsgálták, majd miután megállapították, hogy nem tört el semmije, hazaengedték. Alföldi Róbert a Nemzeti Színházban főigazgatói teendőit el tudja látni, de egyelőre nem játszhat.

"Jegyzőkönyvet kell készíteni a történtekről, beszélni kell a kaszkadőrrel, Alföldi Róberttel, a műszaki vezetővel, a színpadmesterrel, minden érintettel" - sorolta a tennivalókat Seress Zoltán.

A Blikk csütörtöki számában írt arról, hogy Alföldi Róbert két méter magasból esett le a Koldusopera kedd esti előadásán a Bárka Színházban, mivel egy heveder szétcsúszott. Az általa rendezett Koldusoperá-ban Alföldi Róbert Bicska Maxi szerepét alakítja. A darabot 2006 nyarán mutatta be a budapesti Bárka Színház, amikor még Alföldi Róbert volt a teátrum igazgatója. Bertolt Brecht és Kurt Weill Koldusoperá-jának 50. előadását februárban tartották.