Frissít a humorcsatorna

2009.04.07. 18:18

A Comedy Central tehetségkutatót hirdetett, melyre több mint százötvenen jelentkeztek, már folyik a pályázatok értékelése.

A humorcsatorna egy hónapja hirdetett tehetségkutatót Comedy Central Cirkusz címmel, melyre "vicces előadók" jelentkezését várta. A március 31-i határidőig több mint százötvenen adták le humoros vagy legalábbis annak szánt anyagukat, reméljük, hogy akad köztük több tehetséges komikus.

A pályázatra nemcsak videofelvétellel, hanem hangfájllal, sőt írásos anyaggal is lehetett jelentkezni, ám a csatorna kikötötte, hogy mindenképpen eredeti próbálkozásokat vár: a pályázókat arra kérte, tartózkodjanak az ismert viccektől és internetes tréfáktól, próbáljanak meg saját ötletekkel előállni.

A beérkezett pályázatok előzetes értékelése már folyik, bár a Comedy Central programigazgatója, Litkai Gergely az [origo] kérdésére elmondta, a hivatalos zsűri még nem állt össze. Megtudtuk azt is, hogy a kiválasztottak szkeccseit csak szeptemberben rögzítik, Litkai szerint azért, mert a fellépőknek addig is van idejük gyakorolni, hogy őszre már valóban képernyőképes produkciókkal álljanak elő. 

A ksifilmekre ezután már a nézők is szavazhatnak a csatorna honlapján, addig pedig a kipróbált magyar humoristákon nevethetnek: április 12-én indul ugyanis a Comedy Central bemutatja című stand up comedy műsor, melyben többek között Szőke András, Badár Sándor és Maksa Zoltán is fellép. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK