Bárki leülhet Simpsonék kanapéjára

Vágólapra másolva!
A MySpace közösségi oldal versenyt hirdetett: olyan kisfilmeket vár, melyek a Simpson család kanapés nyitójelenetét értelmezik újra.
Vágólapra másolva!

A Simpson család egyik meghatározó vicce az állandóan változó főcím, melynek végén a szereplők mindig más és más alakzatban, különféle jelmezben stb. ülnek le a kanapéra a tévé elé - de persze olykor az is előfordul, hogy a kanapé ül rájuk.

A sorozat MySpace-oldala most a nézőktől várja újabb kanapés gegek kiötlését, persze élő szereplőkkel. A versenyre tizennyolc éven felüliek küldhetnek be 45 másodpercnél nem hosszabb kisfilmeket, amihez az eredeti zenét is felhasználhatják.

A videókat május 18-ig lehet feltölteni a honlapra, ahol június közepén hirdet eredményt a Simpson család producereit is felvonultató zsűri. A nyertes - egy vendégével együtt - elutazhat Los Angelesbe, ahol részt vehet a 21. évad nyitó partiján, valamint kap egy eredeti, személyre szabott Simpson-rajzot és egy házimozi-berendezést is.

A maguk kedvencét a felhasználók is kiválaszthatják, ő egy ajándékcsomagot kap, amely a Simpson család-hoz kapcsolódó termékeket tartalmaz. Az akcióval a rajzfilmsorozat indulásának huszadik évfordulóját ünneplik a szervezők.