Kórházba vitték Liptai Claudiát

Vágólapra másolva!
Tilla szerdán egyedül vezette le a MrésMrs-t: műsorvezetőtársát, Liptai Claudiát kórházba kellett szállítani.
Vágólapra másolva!

Az Aktív szerint az elmúlt hónapok magánéleti válsága gyötörte meg annyira a műsorvezetőt, hogy végül összeomlott, bár a bejátszott videón csak annyi látszik, hogy Liptainak teljesen elmegy a hangja, alig tud megszólalni.

Mindenesetre tény, hogy a MrésMrs című páros vetélkedő felvételéről vitték el a mentők, így Till Attila egyedül maradt a műsorvezetői feladattal. Ez péntekig még biztosan így lesz, hisz Liptait az orvosai eltiltották egy időre a beszédtől: valószínűleg kislányától kapta el a torokgyulladást.

"Nagyon jó, végre annyit beszélek, amennyit akarok" - mondta Tilla az Aktív-nak, majd komolyra fordította a szót és hozzátette, Liptai nagyon hiányzik neki a műsorból, mert "sok olyan téma van, amit egy nő jobban meg tud kérdezni, jobban át tud érezni". Sőt, Tilla azt is elárulta, hogy bizonyos "malackodási szintig" nem hajlandó elmenni, a pikánsabb részeket eddig mindig műsorvezetőtársa vezényelte le.

A MrésMrs egyébként negyedik heténél tart a TV2-n: jelenleg Benedek Tiborról, Fekete Lászlóról, Schobert Norbertről és dr. Torgyán Józsefről, illetve párjaikról tudhatjuk meg, hogy mennyire ismerik egymást.