Volt élettársa perli David Carusót

Vágólapra másolva!
A Miami helyszínelők főhőse, David Caruso dobbantott, amikor jött a gyerek, majd egy csomó pénzt ígért korábbi élettársának, de nem adott semmit: a nő most perli a színészt.
Vágólapra másolva!

David Caruso a Miami helyszínelők-kel, Horatio Caine hadnagy megformálásával vált világszerte ismertté. A színésszel egy másik bírósági ügy során már foglalkozott év elején a média, de akkor Caruso volt az, aki feljelentette egy elvakult rajongóját - pontosabban már korábban feljelentette, de a rendőrség csak idén februárban kapta el a zaklatót.

A színészt most volt élettársa, Liza Marquez perli, aki csütörtökön adta be keresetét egy Los Angeles-i bíróságon. A nő azt állítja, hogy Caruso anyagi támogatást ígért neki arra az esetre is, ha véget ér a kapcsolatuk, de ezt nem tartotta be. Annak idején a színész arra kérte Marquezt, hagyja ott a munkáját, és ő minden téren támogatni fogja.

A volt élettárs szerint Caruso 2007-ben, két nappal második gyermekük születése után lépett ki a kapcsolatból. Későbbi megegyezésük szerint 1 millió dollárt (hozzávetőleg 200 millió forintot) és egy San Fernando-völgyben álló házat ígért gyerekei anyjának, ezen felül 200 ezer dollárt az ügyvédi költségekre. Marquez ezt szeretné behajtani, és emellett érzelmi szenvedéseiért is kárpótlást kér: Caruso ugyanis - a nő állítása szerint - sokszor megalázta őt, sőt olykor a keze is eljárt.

A színész ügyvédje közleményében úgy fogalmazott, hogy a pert hamis vádak alapján kezdeményezték, és annak puszta célja a gyermekelhelyezésen módosítani akaró színész lejáratása. Jogi képviselője szerint Caruso szerencsétlennek tartja a keresetet, mivel az elvonja a bíróság figyelmét a gyerekek érdekeiről.