Rálőttek a tévés fejvadászra

Vágólapra másolva!
Egy kis időre a megszokottnál is veszélyesebbé vált a Dog the Bounty Hunter című reality forgatása.
Vágólapra másolva!

Kedden rálőttek a Dognak becézett Duane Chapmanre és társára, miközben a Dog the Bounty Hunter egyik epizódját forgatták. A műsor készítése amúgy sem veszélytelen, hisz azt mutatja be, hogy Chapman miként vadászik körözött bűnözőkre, hogy aztán felmarkolja az elfogásukért járó vérdíjat.

Dog és kollégája, Bobby Brown épp egy gyilkosság gyanúsítottját üldözte Coloradóban, amikor a keresett személy, Hoang Nguyen tüzet nyitott rájuk egy kézifegyverrel. A fejvadászok csak a paintballhoz használatos puskákkal tudtak válaszolni a támadásra, így a férfi egy motorkerékpárral elmenekült.

Szerencsére sem Dog, sem a társa nem sérültek meg a lövöldözésben, így folytatták az üldözést, és hat óra múlva el is kapták Nguyent. A férfinak a korábbi gyilkosság mellett most már kettős gyilkossági kísérlet és tiltott fegyverviselés vádjával is szembe kell néznie.

Bár a lövöldözésnél a Dog the Bounty Hunter forgatócsoportja is jelen volt, az esemény idejére nem kapcsolták be a kamerát, valószínűleg az ijedség miatt - a műsor így szegényebb lett egy izgalmas betéttel.