Így még nem láttuk Ördög Nórát

Vágólapra másolva!
Mintha a Pirx kalandjai vagy a lengyel Szexmisszió című sci-fi sorozatból léptek volna elő az RTL új vetélkedőjének szereplői.
Vágólapra másolva!

Ma a könnyed vetélkedőket kedvelők örülhettek, mert elstartolt a felújított Áll az alku a TV2-n, az RTL-en pedig megindult a fal, 6 km/óra sebességgel, hogy elsodorja a csatorna celebjeit. A két műsort persze nem láthatta a hétkor eszmélő, szimpla tévéző, erről gondoskodtak az egyformán időzítő csatornák: a nagyon elszántak pedig felvették VHS-re vagy DVD-re az egyiket, míg a másikat nézték.

Forrás: [origo]

Az RTL Klub japán eredetű, emberi Tetrisre emlékeztető produkciója összesen 46 hazai hírességet kényszerít különböző formák felvételére. Az első selejtező kék csapatában Bálint Antónia műsorvezető, Keleti Andrea táncosnő és Nagy Feró rockzenész, míg a pirosban Ördög Nóra műsorvezető, Cooky rádiós és Hajas László fodrász próbálkozott. A szabály egyszerű: a medence szélére kell állni, és elindul egy fal, amelyen mindig más formájú kivágás található. Az adott formát néha egyedül, máskor párban vagy akár hármasban kell felvenni, és ha ez nem sikerül, a közeledő fal menthetetlenül a 30 ezer literes medencébe sodorja a celebeket. Az első kört a kékek nyerték.

Forrás: [origo]