Ünnepel Pákó és Voksán Virág

Vágólapra másolva!
A teljes lakosságnál állja a sarat az Áll az alku, de a 18-49-es célcsoportban tegnap nagyon elverte a vetélkedőt az RTL Kalandra fal!-ja.
Vágólapra másolva!

A kereskedelmi célcsoportban tegnap 40,7 százalékos közönségaránnyal futott az RTL új vetélkedője, ami azért feltűnő, mert utána a Fókusz 33,2, a Barátok közt pedig "csak" 30,2 százalékot szállított. A Kalandra fal! tegnapi adásában szexuális pózokkal próbálkoztak a játékosok, és az RTL bedobta az ősszel még a TV2-n feltűnő Voksán Virágot, a századjára kigúnyolt Fekete Pákó mellett - aki szintén nézőcsalogató név, minden önlejáratási manőver ellenére. A TV2 25 fölötti közönségaránnyal adta a Jóban Rosszban-t és az Áll az alku-t: utóbbi egyelőre nem veszélyezteti az RTL-en bohóckodó celebek sikerét, sokan akkor kapcsolnak át az RTL-ről a TV2-re, mikor már elbúcsúztak a nedves celebek.

A teljes lakosságnál a Barátok közt volt a legnézettebb műsor szerdán, de az 1,46 milliós tábor sem az igazi, a korábbi, kétmilliós számokhoz képest. A Kalandra fal! 1,34 millió nézőt érdekelt, az Áll az alku átlagban 1,28 milliót.