Heti Hetes - irritációs toplista

Vágólapra másolva!
Olvasóink szavazása alapján, bő 32 ezer voks után kiderült, hogy Farkasházy Tivadar a legidegesítőbb szereplő a Heti Hetes-ben.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub vasárnap esti műsora továbbra is tartja a jó nézettséget. Az év 18. hetében a célcsoportban 35 százalékos közönségaránnyal ment, a teljes lakosságnál pedig még ennél is jobb eredményt ért el (az utolsó negyedórában 45 százalék körül futott), a késői kezdés ellenére 1 millió 37 ezer néző figyelte.

Az igen korrekt AGB-s számok mögött azonban nem csak végtelen rokonszenv és gurgulázó kacagás van, akadnak nézők, akik rendre felhúzzák magukat a szereplők gyakran egyoldalú, és sűrűn ismételgetett politikai nézetei miatt. Olvasóinkat így most nem a kedvencről, hanem a legirritálóbb szereplőről kérdeztük.

A rovat olvasói nagy számban kattintottak, pár nap alatt 32 ezer 717 voks futott be. Ezek alapján a 25,7 százalékot jegyző Farkasházy Tivadar bizonyult a legidegesítőbbnek, toronymagasan első, hiszen a második Váncsa István csak 11,1 százalékot gereblyézett össze. A dobogóra még felkerült Hajdú Steve, ő 9,8 százaléknál okoz szem alatti idegrángást.

rtl klub, bársony bence

Akárcsak Váncsa, Kern András sem állandó szereplő, de így is 7,9 százalékot szerzett, megelőzve Bajor Imrét (7,3 százalék) vagy Hajós Andrást (7,1 százalék). A középmezőny vége felé tanyázik Gálvölgyi és Jáksó, ugyanakkor Hernádi Judit zárja a sort, az ő szavai után kapkodnak legkevesebben nyugtató után. Olvasóink 16,2 százaléka nem tudott választani a leggyakrabban szereplők közül, ők a "más vendégművész" opcióra nyomtak egyet.

Szakvélemény? Írja meg nekünk!