Kevin Costner újra nyeregben

Vágólapra másolva!
Az eddig inkább csak mozifilmekben látott Kevin Costner egy westernsorozatot forgat egy amerikai kábelcsatornának.
Vágólapra másolva!

Kevin Costnert számos westernben láthattuk már korábban is: a hét Oscar-díjjal (köztük Costner rendezői elismerésével) jutalmazott Farkasokkal táncoló mellett többek között a Wyatt Earp-öt és a Silverado-t említhetnénk.

A színész-rendező ezek után a képernyőt próbálja bevenni egy vadnyugati történettel, az A&E nevű kábeladónak forgat ugyanis egy négyórás minisorozatot. Az egyelőre cím nélküli projektben Armyan Bernstein producer lesz a segítségére, akivel egy másik westernben, a Fegyvertársak-ban dolgozott együtt.

Maga Costner executive producerként jelenik meg, és a sorozat egy részét ő rendezi, sőt - a végső forgatókönyvtől függően - még színészként is beszállhat a produkcióba. A történet egyébként az amerikai polgárháború urán játszódik, a Vadnyugat telepesei körében, a pontos cselekményt egyelőre nem ismertették az alkotók.

A westernsorozat egyébként elég sokszínű műsorkörnyezetben fog futni: az A&E kedden ismertette jövőbeli terveit, amelyek között egy Steven Segallal készített seriffes reality, a Shaquille O'Neal nevével fémjelzett Love Shaq, illetve az MC Hammer mindennapjait bemutató Hammertime is szerepel.