Rekordot dönthet az Esküdt ellenségek

Vágólapra másolva!
Az NBC megrendelte az Esküdt ellenségek huszadik évadját, A médium-ból és A nevem Earl-ből viszont nem kér többet.
Vágólapra másolva!

A vezetőség döntésének köszönhetően az Esküdt ellenségek a Gunsmoke rekordját ostromolja, amely 1955-től 21 éven át, 633 epizódon keresztül szórakoztatta a nézőket. Persze az ügyvédes sorozat már így is nyert a western ellenében, ha figyelembe vesszük spin-offjait is, melyek közül a Különleges ügyosztály-t szintén folytatja az NBC.

A rémálmoknak viszont vége, legalábbis ezen a csatornán, a Patricia Arquette főszereplésével készített A médium átköltözik a CBS-re. Az infó már hivatalos, az viszont még csak pletyka (amit a TV Squadon olvashatunk), hogy A nevem Earl-t is átvenné a Fox vagy az ABC - az NBC ugyanis a nálunk a Comedy Centralon látható (egyébként remek) prolisorozatból sem kér többet, mint ahogy Az egység-ből sem rendelt újabb részeket.

Forrás: Getty Images

Folytatódik az Esküdt ellenségek

Folytatódik viszont az Office és az utóbbi időben elég visszafogott Hősök, és persze új szériák is érkeznek a csatornára. Jön a Community Joel McHale-lel és az idősödő komikussal, Chevy Chase-szel: vígjátéksorozat egy ügyvédről, akiről kiderül, hogy nem érvényes a diplomája, így újra be kell iratkoznia az egyetemre.

Az NBC-nek bejött a Parenthood pilotja is, így megrendelte Ron Howard azonos című filmjének (magyarul Vásott szülők) sorozatverzióját, egy olyan apáról, aki mindent túlzásba visz, csak hogy ő lehessen a tökéletes apa. A csatorna újoncai között a komolyabb vonalat a mentősök mindennapjait bemutató Trauma képviseli.