Szörnyek az űrlények ellen - a tévében

Vágólapra másolva!
A Nickelodeon sorozatot készít a Szörnyek az űrlények ellen című, szörnyen szórakoztató rajzfilmből.
Vágólapra másolva!

A rajzfilmcsatorna épp csak pár napja jelentette be, hogy átviszi televízióra a Kung Fu Panda kalandjait, kedden pedig az is kiderült, hogy hasonlóképp járna el a DreamWorks legújabb alkotásával, az eredetileg Monsters vs Aliens címet viselő Szörnyek az űrlények ellen-nel.

Akárcsak a tohonya panda és az Örjöngő Ötös, a Szörnyek az űrlények ellen figurái is kiválóan alkalmasak arra, hogy sorozatot készítsenek velük: a különös csapat tagjai egy csótányformát öltött őrült tudós, egy halember (aki az evolúció hiányzó láncszeme), egy zselészerű, agynélküli teremtmény, egy óriásira nőtt hernyó, bizonyos Rovaroszaurusz és Drabália, aki egészen az esküvője napjáig teljesen átlagos nő volt.

A furcsa kompánia a filmben a Földet megtámadó űrlények ellen veszi fel a harcot, arról egyelőre nincs hír, hogy a sorozatnak mi lenne a központi cselekménye - mindenesetre a lökött figurák így is, úgy is elvihetik a filmet. Passzol hozzájuk az Egyesült Államok elnökének karikatúrája is, akit remélhetőleg szintén átvisznek a tévés verzióba a készítők.

A Nickelodeon egyébként hosszabb távú megállapodást kötött a DreamWorksszel, így valószínű, hogy az animációs stúdió több filmjét is láthatjuk majd sorozat formájában. Az első ilyen munka a Madagaszkár nyomán készített The Penguins of Madagascar volt, és persze a Kung Fu Panda is a cég terméke.