Visszatér a TV2 egy régi műsora, távozik több tévés

Vágólapra másolva!
A Magellán újra indul ősztől, a heti magazint Váczi Gergő vezeti majd. A Mokká-nál és az Aktív-nál jelentős változások voltak a napokban.
Vágólapra másolva!

A csatorna június 15-től elinduló nyári struktúrájában az Aktív Extra bővített kiadásával jelentkezik este két alkalommal is Czippán Anettel, míg a délutáni Aktív kikerül a műsorrendből. A változások többek között érintik az aktuális műsorok szerkesztőségét, így több Aktív-szerkesztő és Szörényi Péter, a Mokka főszerkesztője távozik a csatornától. A jövőben az aktuális műsorok vezető szerkesztője, Hadas Krisztina felügyeli a szerkesztőség munkáját. Somogyi Zoltán képernyőn való szerepléséről a későbbiekben dönt a csatorna vezetősége - tudatta közleményben a TV2.

Az [origo] úgy tudja, hogy túl sok ember dolgozott az Aktív-nál, és költségmegtakarítás miatt vált meg a csatorna több munkatársától. A magazinműsor teret vesztett az elmúlt időkben, kikerült a főműsoridőből, a délutáni sávba tették, itt pedig indokolatlanul drága lehetett az előállítása. A műsor őszi visszatéréséről nem nyilatkozik a TV2 - ami biztos, hogy nyáron nem lesz. Mivel a munkatársak nagy részét leépítették, aligha lesz Aktív szeptemberben.

A Mokka kitett főszerkesztője itt nyilatkozik lapunknak.