Kegyetlenül megszívattak egy valóságshow-szereplőt

Vágólapra másolva!
Heidi Pratt az NBC-féle Celeb vagyok, ments ki innen! realityjében lett rosszul, mikor - a család szerint - bezárták három napra, pókok közé. A stáb tagad.
Vágólapra másolva!

Az itthon is látott Celeb vagyok, ments ki innen! nemzetközi formátum, az USA-ban I'm a Celebrity... Get Me Out of Here címmel fut. A műsort - melyről azt írják, hogy kínszenvedés a szereplőknek és a nézőknek is egyaránt - Costa Ricában veszik fel, nem éppen világhírű sztárokkal, hiszen egy komoly színművész vagy sikeres zenész aligha bohóckodna koszosan, éhesen egy erdei tisztáson, pusztán a tévé nyújtotta népszerűség vagy ismertség miatt.

Most Heidi Montag Pratt-tel volt gond, kórházba kellett vinni a forgatásról, ugyanis nem bírta a gyűrődést. Ami biztos, hogy büntetésképp bezárták egy időre valami kamrába vagy szobába, mely tele volt férgekkel, csúszómászókkal. Állítólag csak egy éjszakát kellett eltöltenie azon a nyomasztó helyen, de a család azzal vádolta a produkciót, hogy három napra zárták be az énekesnőt, aki korábban olyan műsorokban is látható volt, mint a Laguna Beach, a The Hills vagy az Így jártam anyátokkal.

Sógornője, a kórházi ápolás miatt a helyszínre utazott Stephanie Pratt szerint a nagyon rossz bőrben lévő Heidi rengetegszer hányt, azt hitte, meg fog halni, és mindez azért, mert a producerek úgy bántak vele, mintha bűnöző vagy terrorista lenne.