Minden idők legjobb sorozatepizódjait rangsorolják

Vágólapra másolva!
A TV Guide nekiállt leközölni a 100 legjobb sorozatepizód - természetéből fakadóan szubjektív - listáját.
Vágólapra másolva!

Egyelőre a nyolcvanadik és a századik hely közti sorozatepizódokat publikálta a hírforrásként is kedvelt TV Guide: tízesével haladnak előre, míg kiderül a végén, melyik volt számukra a legmeghatározóbb. Az eddigi húszban akadnak itthon is ismert sorozatok is.

99. helyen a Comedy Centralon futó Family Guy egyik része, 96. pedig a kiváló Ments meg idén május 7-én sugárzott Baptism című epizódja, melyben Michael J. Fox is feltűnik. Az utolsó tízesben ott a Beverly Hills 90210, az Ally McBeal és az Odaát egy-egy része is. Valamelyest előkelőbb helyen tanyázik a Magnum egy 1982-es része, a Dokik (Scrubs), a Melrose Place és az Alias egy-egy darabja, ahogy a Csillagközi szökevények és a Smallville sem lett elfeledve. Az eddigi lista itt található.

Olvasóinknak is bizonyára van felejthetetlen sorozatepizódja, mely után napokig bőgött, mely után megrendülten ült éjfélig, vagy olyan, melyen könnyesre röhögte magát, miközben legurult a kanapéról. Van soha nem felejthető Tűzvonalban-része, Família Kft.-epizódja? Nem találja a helyét ebben a cudar és rideg világban, amióta nincs Kisváros vagy Szomszédok? Állandóan a Barátok közt-ről beszél, arról a részről, amikor ellopták Imi tornacipőjét? Írja meg nekünk azonmód!