Sorozatok az internetről - május

Vágólapra másolva!
36,4 millióan néztek Lost-ot hivatalos internetes oldalról májusban (a Hulut nem számítva), így az itthon sokak által megunt széria máshol tartja jó pozícióit.
Vágólapra másolva!

A Magyarországon az első évadhoz képest sok nézőt vesztett Lost (a képen: Evangeline Lilly) nyerte a májust, már ami az online nézettséget illeti, ugyanis a Nielsen VideoCensus mérései szerint az abc.com oldalán 36,4 millió Lost-keresést regisztráltak - ebben benne vannak azok, akik komplett részeket, vagy csak rövidebb videóanyagokat néztek meg a hányattatott sorsú szigetlakókról.

Forrás: [origo]

Májusban a Grace klinika lett a második, 29 millió látogatóval, ami 57 százalékos növekedés áprilishoz képest - nyilván az évadzáró dobott sokat az érdeklődésen. A Lost viszont nem csak villanásokat produkál, mivel öt hónapja jól teljesít a weben is. A harmadik a Született feleségek lett, utána az Office jön (ez már az NBC-n fut), ötödiknek pedig a Szombat esti láz amerikai megfelelője, a Dancing With The Stars. A tízben még ott egy reality, a Survivor, és az NCIS is igen kedvelt a netezők körében.