Vágólapra másolva!
Többször volt már róla szó, most úgy látszik, tényleg otthagyja a Grace kliniká-t T. R. Knight.
Vágólapra másolva!

Már 2007 elején felröppent a hír, hogy a George O'Malleyt játszó T. R. Knight megválik a Grace klinika stábjától: akkor egy kollégájával, Isaiah Washingtonnal kialakult rossz viszonya miatt akart távozni - legalábbis erről cikkeztek a lapok, de aztán ez pletykának bizonyult.

Idén is volt már arról szó, hogy Knight otthagyja a sorozatot, méghozzá az Izzie-t alakító Katherine Heigllel együtt, akinek szépen alakul filmes karrierje. A színész akkor sem lépett le, de az Entertainment Weekly közlése szerint távozása most már hivatalos, az ősszel induló új évadban nem, vagy csak kis időre tér vissza.

Az Entertainment Weekly tévés újságírója, Michael Ausiello szerint annyi történt, hogy a Grace klinika alkotója, Shonda Rhimes csak most adta áldását Knight távozására, melynek szándékát a színész már korábban kinyilvánította. Vagyis jelenleg áll úgy a történet, hogy a sorozat el tudja engedni George karakterét.

T. R. Knight a hírek szerint a Broadwayn próbálkozik ezután, elsőként a magyarul Botrány az operában címmel bemutatott Lend Me a Tenor új feldolgozásában fog játszani - az olvasópróbák már zajlanak, a darabban Alfred Molina és a Monk, a flúgos nyomozó címszereplője, Tony Shalhoub is szerepel.