Esti műsorváltozások a TV2-n

Vágólapra másolva!
Beugrott a rosszul teljesítő Okosabb vagy, mint egy 5.-es? helyére Az elveszett ereklyék fosztogatói, és most úgy tűnik, marad is huzamosan - mégsem lesz Popdaráló a közeljövőben.
Vágólapra másolva!

Merész húzással a TV2 a nyarat azzal kezdte, hogy az egyszer már gyenge nézettség miatt levett Okosabb vagy, mint egy 5.-es?-t tette főműsoridőbe, az este nyolcas sávba. Az elképzelés az lehetett, hogy könnyű, nyári, családi tévézésnek optimális, hiszen ott ülhet együtt a képernyő előtt a tízéves gyerek és a nagyi is, tűnődhet Tilla - általános iskolai tananyagra épülő - kérdésein. A koncepció nem jött be, Az elveszett ereklyék fosztogatói érkezett a vetélkedő helyére, és most úgy tűnik, marad is huzamosan.

A csatorna közlése szerint mégsem lesz Popdaráló a közeljövőben, ugyanis megszületett a döntés arról, hogy a 20.15-ös sávban marad Tia Carrere kalandsorozata. Július 13-án tehát a Monk után Az elveszett ereklyék fosztogatói lesz látható a TV2-n: hétfőn Az ír korona, kedden Az óriási gyémánt című részek mennek adásba.

A másik változás a csatornánál, hogy Rex felügyelő-t eltüntetik, nem hozza már a korábbi számokat, messze van a régi sikerektől. A 28. héttől, tehát jövő hétfőtől az NCIS kerül vissza a krimihétfőbe, jövő héten a Kukkolók oldala című részt vetítik, de 13-án sem láthatjuk a szorgos németjuhászt, helyette a A becsületkód című NCIS-rész érkezik a TV2-re.