Friderikusz nem dolgozik a TV2-nek

Vágólapra másolva!
A napokban felreppent pletykákat cáfolta a telefonon Olaszországban elért Friderikusz Sándor: nem dolgozik a TV2-nek.
Vágólapra másolva!

Az Olaszországban utazgató, holnap 51 éves tévést - akit Michael Jackson halála gondolkodtatta el az idő múlásáról - a Mokka érte el. Bár Azurák Csaba szerint Friderikusz "sokkal jobb állapotban van", mint a popsztár, a Megasztár 4. zsűritagja érzi az idő múlását. Azt e pletykát, hogy a TV2-nek dolgozna ősztől, cáfolta.

"Nem alakul semmi, nem is hiányzik, számomra is meglepő módon. Elárulok egy titkot. Időnként kitalálok egy televíziós műsort, szigorúan az ágyamban, behozom oda a gépet, megírom, megtervezem, még költségvetést is csinálok - és olyan, mintha megcsináltam volna. Valami máson töröm a fejem, de az nem a televíziózáshoz köthető" - mondta talányosan.

Megjegyezte, hogy szívesen lenne a Today Show asszisztense (az NBC reggeli műsoráról van szó, első a műfajban, nem kis történelemmel: 1952 januárjában indult), kedvére lenne a riportalanyok beszervezése, a kérdések megírása. "Kisreményű tervekkel" vágna neki, de nem bánná, ha idővel átvenné a műsorvezetést is - tréfálkozott a szabadidejét utazásokkal eltöltő Friderikusz.