Leszbikust játszik Bruce Willis lánya

Vágólapra másolva!
Demi Moore és Bruce Willis egyik közös gyermeke is a színészi pályát választotta, hamarosan a 90210-ben láthatják a nézők. 
Vágólapra másolva!

Rumer Willis korábban A médium-ban is feltűnt már, valószínűleg ennek köszönheti, hogy a Beverly Hills 90210 felfrissített változatában is kapott egy kisebb szerepet - ami aztán lehet, hogy nagyobb lesz, bár erre vonatkozóan nincs még hivatalos információ.

Willisék lánya (aki a nála alig tíz évvel idősebb Ashton Kutcher nevelt gyermeke is egyben) a 90210-ben egy nagyszájú, vagány csajt fog játszani, aki nyíltan vállalja leszbikusságát. A Gia névre hallgató karakter Naviddel, Adriannával és Silverrel fog együtt dolgozni a West Beverly High iskolai újságjánál, a Blaze-nél.

A sorozatot adó CW csatorna szóvivője egyelőre csak egy egyepizódos vendégszerepet emlegetett, de különféle tévés honlapokon már megindultak a találgatások egy esetleges nagyobb szerepről: az Access Hollywood szerint Willis karaktere lehet Andrea Zuckerman utóda - aki az eredeti szériában volt a Blaze különc szerkesztője.

Willis mellett újonnan csatlakozott a 90210 stábjához Trevor Donovan is, akit az itthon jobbára csak a Jóbarátok-ból ismert, Életünk napjai című szappanoperában láthatott korábban a közönség. A színész a nálunk a TV2-n látható tinisorozatban egy ifjú teniszezőt fog játszani.