Győzike visszavonulással fenyeget

Vágólapra másolva!
Megsértődött egy Kiskegyed-cikk miatt, és soha többet nem akar szerepelni a médiában. Talán egy hétig is bírja.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző sajtónyilatkozatban jelezte, hogy a mai naptól a médiaszerepléstől - ideértve kivétel nélkül minden médiaorgánumot - visszavonul családjával.

"A közelmúltban családunkkal kapcsolatban megjelent, tendenciózusan rosszindulatú és negatív hangvételű cikkek, megnyilatkozások hatására eldöntöttük, hogy a jövőben semmilyen újságírói kérdésre, megkeresésre - érkezzen az bármilyen részről, bármilyen témában - nem válaszolunk, és semminemű nyilatkozatot nem teszünk. A jövőben a média részéről ellenünk irányuló minden valótlan tényt, híresztelést vagy becsületsértő minősítéseket tartalmazó cikket, megjelenést követően haladéktalanul jogi képviselőnkhöz továbbítunk, aki - szakmai belátása és a hatályos törvény szerint személyhez fűződő jogaink védelme érdekében - azonnali hatállyal megteszi az adott média elleni jogi lépéseket" - áll az írásban, melyben Gáspár Győző megadja ügyvédje elérhetőségét is.

Az [origo] kérdésére az RTL Klubnál megerősítették, hogy a tévés celeb kiborult: nem is annyira azért, mert nem ő, hanem Benkő Dániel kap ősszel valóságshow-t a csatornán, hanem inkább egy Kiskegyed-cikk okozhatta a hirtelen haragot - vélik az RTL-nél.