Megvan az új Pamela Anderson

Vágólapra másolva!
David Hasselhoff elkészítené a Baywatch brit változatát, Pamela Anderson egykori szerepére már meg is van a jelöltje.
Vágólapra másolva!

Úgy látszik, Hasselhoffnak elege van Amerikából, hisz egy Angliában készített valóságshow után azon gondolkodik, hogy leforgatja egykori sikersorozata brit verzióját - aminek az eléggé sután hangzó UK-Watch címet adná.

A színész a Daily Starnak nyilatkozott tervéről, ahol azt is elmondta, a Jordan néven ismert Katie Price-t szemelte ki a főszerepre. A különböző valóságshow-kban (például a Peter Andréval közös életüket bemutató Katie & Peter-ben vagy a Celeb vagyok... helyi változatában) látott modell 1998-ban már megpályázta a Baywatch egyik szerepét, de akkor nem jött be a producereknek.

Hasselhoff most CJ Parker szerepét szánná neki, azt, amit az eredeti szériában Pamela Anderson játszott. "Jordanben van egy természetes vadság, és minden domborulata a megfelelő helyen van" - mondta Mitch Buchannon egykori megszemélyesítője, majd azt is hozzátette, szívesen elszórakozna a modellel, ha mindketten facérok lennének.

Hasselhoff másik emlékezetes sorozatából, a Knight Rider-ből már készült tavaly egy remake, ami eléggé nagyot bukott - igaz, abban a színész csak kevés szerepet vállalt, míg a mostani feldolgozás ötlete az ő fejéből pattant ki.

Nem feltétlenül rossz ötlet

A kaliforniai tengerparthoz hasonlót sem találni Angliában, így kérdés, hol is forgatnák a realityt, de ettől függetlenül a Baywatch-remake nem feltétlenül elvetélt ötlet.

A sorozat eredetileg 1989 és 1999 közt futott, majd 1999 és 2001 közt Baywatch Hawaii volt a címe. Spinoff is készült, ez volt a Baywatch Nights, sőt, egy mozifilmet is forgattak a szereplőkkel. Az eredetiről úgy beszélnek, mint sorozatos, tévés rekorder, 1,1 milliárd néző követte egy időben.

Ahogy tévézők százezrei itthon is láthatták, a 86-ban véget ért Knight Rider után, a Mitch Buchannon figurájába bújó Hasselhoff parti életmentők közé vegyült. A sztorik világosan követhetőek voltak, különösebb koncentráció nélkül (akadt cápatámadás, gyilkosság, rablás, emberrablás, nemi erőszak, baleset, földrengés), de a főszereplők magánéleti eseményei, a szerelmek, szakítások is sok nézőt érdekeltek. Az NBC sikersorozatából 243 epizód készült, és olyan szépségeket tett világszerte ismertté, mint Pamela Anderson vagy Erika Eleniak.