Megvan a TV2 BL-csapata

Vágólapra másolva!
Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor és Vincze Ottó is aláírt a TV2-nél, a keddi BL-meccsekre, de az MTV is kap egy kis szeletet a tortából.
Vágólapra másolva!

A TV2 áprilisban jelentette be, hogy elnyerte a Bajnokok Ligájának közvetítési jogait. A hároméves megállapodás a kedd esti mérkőzések közvetítésére vonatkozik, s ezt az alapcsomagot a Bajnokok Ligája televíziós magazin, a mobiltelefonos és internetes jogok egészítik ki.

Németh Balázs, a Tények szerkesztő-riportere helyszíni riportereként sztárinterjúkat szállít, a tervek szerint tudósításait a meccsek színhelyéről nem csupán keddenként, hanem a Tények-ben is láthatják majd a nézők. Hajdú B. István hat éve a Bajnokok Ligájának magyar hangja, ő is a csatornán lesz keddenként, Vincze Ottó pedig a TV2 állandó szakértőjeként a stúdióból jelentkezik majd. A csapatban van még Méhes Gábor, aki korábban az MTV-n és a Sport1-en közvetített, mostantól a kommentátori csapat tagja lesz.

Gundel Takács Gábor visszatéréséről mi is írtunk korábban: a TV2 és a Magyar Televízió megállapodott arról, hogy az MTV-s képernyős házigazdaként a stúdióban Vincze Ottóval várja majd a nézőket. Sztancsik Tamás - aki az eddigieknél jóval több és színesebb helyszíni riportot ígér - a TV2 sportszerkesztőségének vezetőjeként fogja össze a munkát.

A két televízió megállapodása tartalmazza, hogy az MTV megkapja a keddi mérkőzések hírjogát, illetve a Bajnokok Ligája magazint. A Magyar Televízió üzleti alapon technikai szolgáltatásokat nyújt a TV2-nek a BL-közvetítések lebonyolításához. Mint ismert, a köztévé nem tudta megvenni a jelentősen megdrágult BL közvetítési jogokat a következő három évre.