Ördög Nóra színes mezőnyt vár

Vágólapra másolva!
Ősztől az újrainduló Csillag születik műsorvezetőjeként láthatja a közönség Ördög Nórát. A műsorvezetőnő számára a nyár végével, a meghallgatásokkal kezdődik az igazi hajtás.
Vágólapra másolva!

Július 20-án lezárult a jelentkezés a Csillag születik második szériájára. A tehetségkutató versenyre rengetegen, több ezren jelentkeztek idén, ami bőven ad munkát a műsor készítőinek és a stáb munkatársainak, köztük a castingban részt vevő Ördög Nórának is. "A jövő hétvégén lesz az első forduló, a nyár végétől tehát napi szintű munkává válik a Csillag születik "- válaszolta Nóra az [origo] kérdéseire. Az első szériát is jegyző műsorvezetőnő szerint egyelőre csak egyeztetések voltak a szerkesztők között.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában is feltűnő műsorvezető számára a nyár vége olyan zsúfolt lesz, hogy nem tudja összeegyeztetni két műsorát. "Természetesen visszatérek a Reggeli-hez, de ha beindul a Csillag születik, akkor minden erőmmel arra koncentrálok" - mondta Nóri, akinek odahaza, Mórahalmon működő színtársulata is nyári szünetre ment.

Kérdésünkre elárulta benyomásait az ősztől induló Csillag születik jelentkezőiről is. "Rendkívül színes a mezőny az előadók között. Sok énekes és táncos produkció lesz, de más műfajokban is sokan indulnak" - válaszolta Nóra, aki szerint főképp az előadók egyénisége számít majd. Hipnotizőrök, füttyművészek és beatboxosok is megmérettetik magukat a tehetségkutató versenyen, voltak még freestyle kosárlabdázók, illuzionsták, és egy kutyasétáltató kislány is jelentkezett, aki ezt a hétköznapi cselekvést különös módon űzi.

Emellett beszélt tapasztalatairól kollégáival és korábbi műsoraival kapcsolatban. A Csak csajok blokkot, amit párban vezetett, azért élvezte, mert új emberekkel találkozhatott, illetve már ismert személyek új oldalukról mutatkoztak meg - kiemelte többek közt Farkasházi Rékát, vele nagyon jól elvolt egy héten át. "Őt korábban is jól ismertem, a barátnőm, vele ezért voltunk egy hullámhosszon. De nagyon élveztem az elmúlt néhány hónapból a Magony Szilvivel, Keleti Andival vagy V. Kulcsár Ildikóval töltött napokat. De tényleg nagyon nehéz kiemelni bárkit is" - mondta.