Nem sokáig húzta az új helyszínelő

Vágólapra másolva!
Egy évad után távozik a Helyszínelők-től az új karakter, Riley Adams - és persze megszemélyesítője, Lauren Lee Smith. Aki szereti a meglepetéseket, és még nem látta az utolsó évadot, az ne olvasson tovább!
Vágólapra másolva!

Lauren Lee Smith karaktere csak a legutóbbi, kilencedik évadban csatlakozott a Helyszínelők csapatához, de az ősszel induló tizedik szezon már azzal fog nyitni, hogy a hölgy otthagyja Las Vegast.

Az executive producer, Naren Shankar indoklása csak annyi, hogy úgy érezték, nem működik ez a mostani csapat. Először Warrick (Gary Dourdan) halt meg a történet szerint, majd Sara (Jorja Fox) és a főhelyszínelő Gil Grissom (William Petersen) is leléptek - az utánuk maradt űrt nem igazán sikerült befoldozni az új karakterekkel, esett a nézettség is.

Az alkotók most inkább nem kockáztatnak azzal, hogy új figurát próbálnak bevezetni: rávették inkább Jorja Foxot, hogy ismételje meg egykori szerepét. Riley Adamset tehát Sara Sidle váltja, aki az új évadnak legalább öt epizódjában újra együtt nyomoz a többiekkel.

Lauren Lee Smith (aki korábbról az L Lara Perkinseként lehet ismerős) közben több tévéfilmet is forgat: játszik J. J. Abrams (Alias, Lost, A rejtély) rákbetegekről szóló alkotásában, az Anatomy of Hope-ban és egy másik kórházi történetben, a Can Openers-ben.