Vágólapra másolva!
A Daily Telegraph összeállította a legjobban kereső tévések listáját: még mindig a nevettetést fizetik meg a legjobban.
Vágólapra másolva!

Annak idején legendás volt a Jóbarátok csapatának fejenkénti és epizódonkénti egymillió dolláros gázsija, de a Szeretünk, Raymond! hőse, Ray Romano még ennél is többet szakított egy-egy részért. Jó úton halad efelé Charlie Sheen is, aki jelenleg 850 ezer dollárt (vagyis több mint 160 millió forintot) kap a Két pasi - meg egy kicsi egyetlen epizódjáért.

Ezzel Sheen napjaink legjobban fizetett tévés színésze (már a TV Guide tavalyi gyűjtésénél is az élen végzett), de nem kell sajnálni azokat sem, akik utána következnek a listán - pedig a drámai színészek jócskán le vannak maradva ehhez képest. A 24 főszereplője, Kiefer Sutherland például "csak" 550 ezret kaszál egy óráért, doktor House alakítója, Hugh Laurie pedig epizódonként 400 ezerért szórja a gúnyos megjegyzéseket.

A legjobban kereső színésznők között a tavalyi listavezetőt, Mariska Hargitayt a Született feleségek háziasszonyai váltották, akik közül Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman és Eva Longoria Parker 395 ezret kapnak epizódonként. Ehhez képest jól megszaladt a Simpson család szinkronhangjainak, akik ugyanekkora gázsiért dolgoznak - úgy, hogy a megjelenésükkel nem is dobnak a sorozaton.