Öngyilkos lett a menekülő realitysztár

Vágólapra másolva!
Hamar véget ért a hajsza a gyilkossággal vádolt realityszereplő után, a férfit ugyanis holtan találták vasárnap reggel.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, Ryan Alexander Jenkinst - aki a Megan Wants a Millionaire című reality szereplőjeként lett ismert - azzal vádolták, hogy meggyilkolta feleségét. A modell Jamine Fiore és Jenkins idén márciusban házasodtak össze Las Vegasban, majd Lisa Lepore, a lány anyja szerint féltékenységi jelenetekkel tarkított, veszekedős időszak következett, májusban el is váltak.

A pár utoljára San Diegóban, egy hotelben volt együtt: a vád szerint augusztus 13-án itt történt a gyilkosság, mert másnap a férfi kijelentkezett, és azóta senki nem látta élve az asszonyt, viszont maradványait megtalálták egy kaliforniai szeméttelepen. Az USA-ban letartóztatási parancsot adtak ki Jenkins ellen, aki aztán Kanadába szökött a felelősségrevonás elől.

A férfire - legalábbis holttestére - a kanadai Hope város moteljében bukkant rá vasárnap reggel a szálló vezetője, aki a szobákat ellenőrizte: a 32 éves Jenkins a derékszíjával kötötte fel magát. A szökésben lévő realityszereplő számára három nappal korábban egy nő bérelte a szobát, a motel vezetője csak kint a kocsiban, illetve később az erkélyen látta a férfit, aki szerinte egyáltalán nem úgy nézett ki, mint az izmos, macsó külsejű Jenkins, sokkal inkább egy megtört ember volt, beesett arccal.

A Megan Wants a Millionaire-t a VH1 már korábban törölte a műsoráról, 2010-ben viszont még bemutathatta volna az I Love Money harmadik körét, melyben Jenkins is versenyzett a fődíjért - valószínű azonban, hogy a show most már kegyeleti okból nem kerül adásba, bár a csatorna vezetősége egyelőre nem reagált az öngyilkosság hírére.