Áll a bál Steven Seagal show-ja körül

Vágólapra másolva!
Az öregedő akciósztár, Steven Seagal realityje még el sem indult, de máris folyik körülötte a pereskedés.
Vágólapra másolva!

Steven Seagal a nyolcvanas, kilencvenes évek fordulóján vált ismertté akciófilmes szerepeivel (no meg kifinomult mimikájával): a Nico-val debütált, majd az Úszó erőd-del tett szert a világhírnévre. Miután a hasonló szerepekből már kiöregedett, egy realityvel állt elő, amely bemutatja mindennapjait, többek között azt, hogy miként állja meg a helyét seriffként.

A Steven Seagal: Lawman elvileg még ebben az évben adásba kerül a valóságshow-kra szakosodott A&E csatornán - hacsak egy per nem állja az útját a műsornak. A Genuine Entertainment nevű produkciós cég ugyanis azt állítja, hogy a show tervét a vállalat szakemberei szállították a tévécsatornának, amely viszont az eredeti ötletgazdák közreműködése nélkül valósította meg a produkciót.

Érdekes módon hétfőn nem a Genuine perelte be plágium vádjával az A&E-t, hanem fordítva: a tévéadó fordult a bírósághoz, mégpedig hitelrontás, illetve szerződésszegés miatt. A csatorna vezetői szerint ugyanis az a műsorterv, mellyel a Genuine előállt, szintén Steven Seagal köré összpontosult, de teljesen más volt a koncepciója - hogy pontosan mi, arra már nem tértek ki.