Szex és New York, férfiaknak

Vágólapra másolva!
Dan Savage egy publicista, aki sokat ír a szexről, most pedig az HBO-nak dolgozik - a Szex és New York-ból már ismerős a képlet.
Vágólapra másolva!

A Szex és New York ugyanis szintén az HBO-nál készült, Candace Bushnell kolumnáiból, illetve az azokból összeállított könyvből: az újságírónő monogramja nem véletlenül egyezik a hősnőével, Carrie Bradshaw-éval.

Dan Savage alapvetően a Seattle-i The Strangerbe írogatott, de aztán saját blogot indított Savage Love címmel, ahol boldog-boldogtalannak szexuális tanácsokat osztogat: kendőzetlenül, de ugyanakkor emberien, némi humorral beszél mindenféle problémáról.

A férfi most az HBO-nak forgat (csütörtökön kezdődnek a munkálatok), saját blogját akarja átültetni sorozatformába, szintén Savage Love címmel. Savage a sajtóközleményben úgy nyilatkozott, a show "az aktuális eseményekre és a kulturális trendekre fog fókuszálni, de minden esetben a szex lesz a szűrő".

Az újságíró azt is hozzátette, reméli, hogy sorozata otthoni beszélgetések kiváló alapjául szolgál majd, amik keretében a családtagok, barátok végre nyíltan beszélhetnek szexuális jellegű problémáikról. Savage-nek ebben amúgy is nagy gyakorlata van, hisz régóta vállalja homoszexualitását a közönség előtt.