Családi vígjátéksorozat a Comedy Centralon

Vágólapra másolva!
Augusztus 31-én délelőtt debütál a Comedy Centralon az Emmyi-díjas és Golden Globe-jelölt Már megint Malcolm, Frankie Muniz főszereplésével.
Vágólapra másolva!

Az iskolakezdéssel egy időben a Comedy Centralra érkezik egy komédiasorozat, Frank Muniz főszereplésével, akit olyan hollywoodi produkciókból ismerhet a közönség, mint az Öcsikém vagy a Pata-csata. A Már megint Malcolm több elismerést begyűjtött már, hétszer nyert Emmy-díjat, alkotóit pedig több alkalommal jelölték Golden Globe-ra is, köztük a címszerepet játszó Frankie Munizt is.

Malcolm in the Middle címmel kilenc évvel ezelőtt indult az USA-ban a sorozat, 2006-ig forgatták. A középpontban a kis zseninek tartott, igen okos és csibész Malcolm áll, aki szüleivel és eleinte három, majd később két testvérével él át vidám mindennapokat. A legagyafúrtabb, de egyben legkevésbé népszerű legényke mellett szülők is vannak, a gyakran infantilis Halt, az apát Bryan Cranston alakítja, az anya pedig a számos Emmy-jelöléssel bíró Jane Kaczmarek. A sorozat kreátora ugyanaz a kanadai Linwood Bloomer, akit A farm, ahol élünk-ben Adam Kendallként láthattunk.