Paris Hilton perli a Hallmarkot

Vágólapra másolva!
Paris Hilton a bírósághoz fordult, mert szerinte a Hallmark engedély nélkül használta a fotóját és bizonyos személyiségjegyeit.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton nem közvetlenül a tévécsatornát perli, hanem az ahhoz köthető, és ugyanazt a logót használó képeslapgyártó céget, amely a hagyományos papírkártyák mellett e-cardok küldését is lehetővé teszi az interneten.

A Hallmark Cards egyik karikatúrája a Paris's First Day as a Waitress (vagyis Paris első napja pincérnőként) címet viseli, melyen az énekes-színésznő - Paris jellegzetes szavajárásával - arra figyelmezteti a vendéget, hogy forró az étel, amit kihozott: "That's hot!" - mondja.

Paris Hilton szerint a pincérnős poén a 2003-as The Simple Life című realityn alapszik, melyben Nicole Richie-vel együtt mindenféle kétkezi munkát vállaltak el pár napra - akárcsak a TV2 sztárjai, a héten indult Celebműszak-ban.

A gond csak az, hogy a Hallmark engedély nélkül használta Paris fotóját a képeslaphoz, az örökösnő ezért a bírósághoz fordult. A cég vezetői első körben azzal védekeztek, hogy a karikatúra nem is Paris Hiltonra utal, ami egészen abszurdan hangzik, hiszen a címről és a fotóról is be lehet őt azonosítani.