Új sorozat a Viasat3-on

Vágólapra másolva!
Jön Az utolsó órában című széria szeptember 30-án, a régi sikersorozatok pedig új évaddal érkeznek a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Sokan fintorognak a Kés/Alatt néha bestiális jelenetei láttán, de a régebben kifejezetten provokatív, görcsmentes, laza, ám újabban kissé ellaposodott kultsorozatnak itthon is van tábora. A plasztikai sebészek gyakran szexuális kalandjai iránt érdeklődők keddenként már láthatnak ismétléseket, de új részek a Viasaton csak november 3-tól lesznek.

A CSI-szériák is igen kedveltek itthon (is), a Viasat3 a Miami helyszínelők és az eredeti CSI-sorozat premierjogait birtokolja. Előbbi a hetedik évaddal rajtol szeptember 24-én, a New York-i helyszínelők pedig az ötödik évaddal, új részekkel jön, ugyanazon estén.

Premier lesz Az utolsó órában című krimi, mely egy 2006-os brit sorozat remake-je. A CBS kezdte kint vetíteni tavaly októberben, de a nézettség nem volt megfelelő, így idén májusban bejelentették, hogy nem lesz második évad. Jerry Bruckheimer neve mindenesetre garancia arra, hogy ne gagyit kapjon a néző, de hiába hangzik izgalmasan, hogy furcsa, paranormális esetekben, különleges bűntényekben az FBI-nek besegít Dr. Jacob Hood (Rufus Sewell, a képen), a tévézők nagy részét ez nem csigázta fel. Az indulásakor az X-Akták-hoz hasonlított széria hívei kampányoltak a folytatásért, hátha más televízió átveszi az Eleventh Hour-t, de erőfeszítéseik nem vezettek sikerre.