Vágólapra másolva!
A hatalom hálójában harmadik évadjában legalább négy ismert színész feltűnik, ki kisebb, ki nagyobb szerepben.
Vágólapra másolva!

A Glenn Close nevével fémjelzett ügyvédes sorozat négy ismert arcot is leszerződtetett a harmadik szezonhoz: kisebb-nagyobb szerepekben Lily Tomlint, Campbell Scottot, Martin Shortot és Keith Carradine-t is láthatjuk a szériában.

Négyük közül Campbell Scott és Martin Short visszatérő szerepet kapott, A hatalom hálójában több epizódjában meg fog jelenni. Scott a Facérok című film egyik meghatározó arca volt, tévés produkcióban legutóbb a Viasaton vetített A hatodik kapocs-ban láthattuk huzamosabb ideig. Martin Short ismert komikus, Steve Martin jó barátja, akivel olyan filmekben játszott együtt, mint A három amigó vagy Az örömapa.

Lily Tomlin és Keith Carradine vendégszereplőként jelennek meg az ügyvédes sorozatban: előbbi Tom Waits (karakterének) nője volt a Rövidre vágva című Robert Altman-filmben, Az elnök emberei-ben pedig Deborah Fiderert játszotta. Keith Carradine a közelmúltban elhunyt David Carradine féltestvére, a Dexter-ben Frank Lundy ügynököt alakítja.

A hatalom hálójában harmadik évadját a napokban kezdik el forgatni, és várhatóan januárban kerül képernyőre - arról egyelőre nincs hír, hogy az említett színészek milyen szerepet fognak benne játszani.