A Lost és A rejtély után egy vígjáték jön

Vágólapra másolva!
Tőle meglehetősen távol álló műfajban, egy vígjátéksorozatban próbálja ki magát a Lost és A rejtély alkotója, J. J. Abrams.
Vágólapra másolva!

J. J. Abrams a Lost és A rejtély mellett többek között az Alias-ért is felelős, valamint ő készítette a Star Trek 2009-es filmjét: eddig tehát inkább a sci-fi műfajában mozgott, kíváncsian várjuk, hogy mihez kezd egy vígjátékkal, amire épp leszerződött.

A Fox csatorna által megrendelt, még cím nélküli sorozatról egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy kórházban fog játszódni, az ottani helyzetet figurázza ki - akárcsak a Dokik, vagy sötétebb stílusban az Edie Falco (Maffiózók) főszereplésével forgatott Nurse Jackie.

Abrams "csak" executive producere a készülő szériának, az írói feladatokat Michael Markowitz látja el, aki hasonló minőségben tevékenykedett többek között a Becker és az It's All Relative című sorozatoknál. Az új szériába besegít még Bryan Burk, aki már az Alias-nál, a Lost-nál és A rejtély-nél is közreműködött producerként, sőt Abramsszel együtt készítették a Miért pont Brian?-t és A hatodik kapocs-ot is.