A Story tévé is adhatja a DVSC későbbi meccseit

Vágólapra másolva!
Csütörtökön az Európa Liga Sporting-Hertha meccsét adja a kereskedelmi csatorna, mely a Digisporttal osztozik a jogokon.
Vágólapra másolva!

A Story tévé sem akart futball nélkül maradni, így immár megközelítőleg tíz magyar nyelvű csatornán látható foci. Az Európa Liga közvetítési joga akkor értékelődhet fel, ha a Debrecen kiesik az UEFA Bajnokok Ligájából, mert amennyiben ott harmadikként végez (mondjuk a Liverpool és a Lyon mögött), akkor az UEFA-kupa utódjában folytathatja a küzdelmeket, az egyenes kieséses szakaszban, melynek már csak 32 klub vág neki.

Az [origo] kérdésére a csatornánál elmondták, hogy a Story tévé 15 meccset közvetít, köztük az EL döntőjét is, a kétheti döntés pedig jórészt attól függ, mely összecsapás ígérkezik élvezetesnek, melynek van magyar érdekeltsége. A csütörtökinek akad: a képen látható Dárdai Pál a Hertha csapatát erősíti.

A DVSC mai BL-mecccsét a TV2 adja, a Digisport pedig kedden és szerdán a BL-t közvetíti szinte folyamatosan. Utóbbi csütörtökön, este héttől figyel az Európa Ligára, akkor a PSV Kolozsvár elleni meccsét teszi képernyőre, kilenctől pedig az Anderlecht-Ajax megy élőben.