Tények: új felállás, Bárdosék után

Vágólapra másolva!
Október második felétől új műsorvezető páros, Azurák Csaba és Várkonyi Andrea vezeti a Tények-et hétköznap esténként. Szombaton és vasárnap, ahogyan eddig is, Pachmann Péter lesz képernyőn.
Vágólapra másolva!

Hétköznap este Azurák Csaba (a képen) és Várkonyi Andrea, hétvégén pedig Pachmann Péter vezeti a TV2 esti hírműsorát október közepétől. Azurák az elmúlt években a Napló-ban és Mokká-ban volt látható, de dolgozott a Tények szerkesztőségében is: szerinte azért megtisztelő a felkérés, mert televíziós újságíróként a csúcs a hétköznapi, esti híradót vezetni.

Várkonyi több mint hét éve van a műsornál, így a hétvégék után a hétköznap estéket kapja. A két műsorvezető a munkára pénteken kérte fel a TV2 vezetősége arra, azután, hogy - elvileg közös megegyezéssel - távozott a csatornától Máté Krisztina és Bárdos András, a Tények korábbi főszerkesztője. Erről bővebben itt olvashat.

Amíg Azurák Csaba Napló-ban és Mokká-ban történő pótlásáról nem születik döntés, addig átmenetileg Várkonyi Andrea és Pachmann Péter vezetik a hétköznap esti Tények-et. A hírműsor reggeli és esti kiadásának műsorvezetői változatlanul Dudás Ádám, Schuszter Richárd és Andor Éva maradnak. A hírműsor szakmai felügyeletét György Bence szerkesztőségvezető látja el.