Régi Nap-keltés megy a Ma reggelbe

Vágólapra másolva!
Kedden már Betlen János vezeti a Ma reggel-t a Magyar Televízió egyes és kettes csatornáján.
Vágólapra másolva!

Az MTV új, hétfőtől 5.50-kor kezdődő reggeli műsorának műsorvezetői stábja háromfősre bővült, Süveges Gergő és Betlen János egy héten kétszer vezet majd műsort, míg Jegyes-Tóth Kriszta egyszer, csütörtökön lesz képernyőn. Betlen október 6-án csatlakozik a Ma reggel-hez.

A közgazdász végzettségű Betlen televíziós újságírói pályáját a Magyar Rádiónál kezdte. 1989-ben lett a Magyar Televízió munkatársa, 1992 óta a Nap-kelte műsorvezetője, 1994-ben a Híradó főszerkesztőjeként is dolgozott.

A Ma reggel október 5-étől már minden nap 5.50-kor kezdődik és 9-ig tart, a műsor jobb beszélgetéseit az m2 délután 17 órától megismétli Ez történt Ma reggel címmel. A műsor szeptember 28. óta látható a képernyőn, azóta, hogy a Nap-kelté-vel szakított az MTV vezetése.

Új műsorvezetője van a délelőtti közéleti műsornak is: Fiar Sándor, a Delta és a Főtér arca minden harmadik héten lesz a Nappali házigazdája, Dióssy Klári és Al Gaoui Hesna mellett. Fiar a múlt héten indult Ma reggel megbízott felelős szerkesztője, Horváth Szilárd helyett lesz a Nappali műsorvezetője. Az egyórás Nappali 9.55-kor kezdődik az m1-en.