Sertésinfluenza miatt áll egy kedvelt sorozat

Vágólapra másolva!
Hétfőn leállt az itthon az RTL Klubon látott Dr. Csont forgatása, a főszereplő, David Boreanaz elkaphatta a sertésinfluenzát.
Vágólapra másolva!

A Dr. Csont főhőse, a Booth ügynököt játszó David Boreanaz a sertésinfluenzához hasonló tünetekkel hagyta ott hétfőn a sorozat forgatását. A produkciónak aznapra mindenképp le kellett állnia, hisz a beosztás szerint a színész az összes jelenetben szerepelt volna.

A forgatást a tervek szerint már kedden megpróbálják folytatni, de persze Boreanaz nélkül csak a kevésbé fontos jeleneteket tudják felvenni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a színész a H1N1-et kapta-e el, vagy hogy egyáltalán sertésinfluenzával kezelik-e, mindenesetre a stáb így kommunikálja a történteket.

"Először a Dr. Csont történetében, le kellett állnunk a forgatással. Átkozott sertésinfluenza! Beleszól a karácsonyi szünetünkbe is" - jelentette meg a Twitteren a sorozat alkotója, Hart Hanson, majd a gyártó 20th Century Fox TV szóvivője is nyilatkozott Boreanaz állapotáról.

Boreanazt a nálunk az RTL Klubon és a Coolon futó Dr. Csont mellett a Buffy, a vámpírok rémé-ben és az abból kinőtt Angel-ben láthattuk komolyabb tévés szerepben - mindkét szériában Angelt játszotta. Emellett csak pár, alacsony színvonalú mozifilmben jelent meg.