Hannah Montana lerázta rajongóit

Vágólapra másolva!
A Hannah Montana ifjú sztárja, Miley Cyrus egyszer csak lelépett a Twitterről, sokak nagy bánatára.
Vágólapra másolva!

A Twitter nevű közösségi oldalt egy ideje már felfedezték maguknak a hírességek: a mikroblog remek eszköz arra, hogy egy-két mondatban promózzák legújabb filmjüket, lemezüket, szentenciákat osszanak meg rajongóikkal (mint például David Lynch), vagy akár csak feltegyenek egy képet a feleségük fenekéről - mint azt Ashton Kutcher tette Demi Moore hátsójával.

Természetesen az interneten jártasabb fiatalok között is jócskán találunk olyan hírességet, aki a Twitteren teszi közzé gondolatait. Az igen népszerű Hannah Montana megszemélyesítőjének, Miley Cyrusnak a twitterelését például több mint 1,1 millió felhasználó követte a weboldalon, egészen múlt péntekig.

Az énekesnőként is ismert színésznő ugyanis ekkor törölte profilját a Twitterről, utolsó bejegyzésében azt írta, hogy Liam Hemsworth tanácsára hagyja abba a blogolást - a férfi Cyrus partnere a The Last Song című filmben, amely várhatóan jövőre kerül a mozikba.

A konkrét okot azonban Cyrus nem árulta el, így rajongói értetlenül állnak döntése előtt - aminek többen hangot is adtak saját twitteres bejegyzéseikben. Még a színésznő apja, a Hannah Montaná-ban szintén szereplő Billy Ray Cyrus is arra próbálja rávenni lányát, hogy térjen vissza a blogoláshoz: "Nem hagyhatsz itt mindenkit... Számítunk rád" - írta saját adatlapján.