Leveszik a műsorról a ballonos kisfiút

Vágólapra másolva!
A Lifetime csatorna visszavonta műsorából a Wife Swap azon epizódját, melyben a hőlégballonos kisfiú és családja szerepel.
Vágólapra másolva!

Mint arról cikkeztünk korábban, büntetőeljárás indult a coloradói Heene házaspár ellen, akik bejelentették, hogy fiuk eltűnt egy házi készítésű légballonnal. A gyermek hamar előkerült, sőt az is kiderült, hogy eltűnése valószínűleg átverés volt, amivel a család csak (újra) be akart kerülni a tévébe.

Számításuk egy részben be is vált, hisz az eset után számtalan tévéműsorba hívták őket nyilatkozni - másrészről azonban pórul jártak, mert akad olyan csatorna, amely bojkottálja őket. A Lifetime október 29-én adta volna a Wife Swap (itthon Anyacsavar) azon részét, amelyben a Heene család újra szerepel, de végül levették a műsorról.

"Miután kiderült, hogy valószínűleg átverésről van szó, úgy döntöttünk, hogy ezt a részt nem küldjük adásba. Egyelőre nem tervezzük, hogy a jövőben valaha is leadjuk" - mondta a csatorna szóvivője a CNN-nek. A Wife Swap ominózus epizódját egyébként már láthatta korábban az amerikai közönség, a mostani csak ismétlés lett volna.

A műsorban a teljesen őrült Heene-ék a konzervatív Martel családdal "cseréltek" anyukát: Martel mama kis híján szívbajt kapott, amikor a gyerekek leugráltak a lépcsőkorlátról, és hasonló vad dolgokat csináltak - férje ugyanis éppen olyan biztonsági termékekkel foglalkozik, amelyek a gyerekeket védik.