A Tv2 celebek után filmekre vált

Vágólapra másolva!
A Sztárral szemben-ből már csak két adás van hátra, utána filmek kerülnek a péntek esti sávba.
Vágólapra másolva!

A Tv2 eleinte a Csillag születik ellenfelének szánta a vetélkedőt, de egy adás után kiderült, hogy a Sztárral szemben nem él meg abban a műsorsávban. A civil és celeb játékos harca átkerült péntekre, szombat estére pedig filmeket tolt be a csatorna. A második-harmadik adás után bizonyossá vált, hogy a formátum nem hoz elég nézőt, gazdaságtalan lenne tovább képernyőn tartani. Az [origo] tévéipari körökből származó információi szerint 25 millióból készült egy-egy adás, ez sokkal több, mint amennyiből ki lehet hozni egy egyórás realityt, és ennyi pénzből már egy jobb, nem túl régi mozifilm sugárzási jogait is meg lehet venni.

November 6-án tehát végleg búcsúzik a vetélkedő, november 13-án pedig már film van a helyén, a 2003-as A Minden6ó, Jim Carrey-vel, Jennifer Anistonnal, Morgan Freemannel. Újabb show nem várható, a továbbiakban pénteken is filmek lesznek a képernyőn.

A fel sem vett, de tervezett Sztárral szemben-adásokkal kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy kap-e gázsit egy felkért, a promócióhoz arcát vállaló, de képernyőre nem kerülő médiaszemélyiség: Bódy "Sylvi" Szilvia például heteken át szürke arccal, bevert szemmel nézett vissza a kitett plakátokról, féloldalas újsághirdetésekről.

A legtöbb esetben a csatornák olyan szerződést kötnek, hogy a fellépési díj akkor jár, ha képernyőre került az adás (korábban így volt ez a kvízekkel is, hónapokig nem árulhatta el a nyertes, hogy több milliót vitt haza). Most szerződésbontásra kerül sor, és kifizetés sem lesz. A sokáig külföldön tartózkodó modellt sikerült utolérnünk, csak nemrég tért haza, hivatalos értesítést nem kapott még a csatornától.

A két további tervezett, de le nem forgatott adás szereplőit nem kívánta megnevezni a Tv2, mindenesetre a műsor első, jelentősebb promóciós eseményén Sándor Orsi, a csatornához kötődő Demcsák Zsuzsa és Damu Roland kúszott-mászott egy kalandparkban, a harmadik adásba bekerült Rubint Réka mellett.