Amerikai csatornát előzött meg a Viasat

Vágólapra másolva!
A Viasaton már javában megy a Mesterszakács, a Foxnak most jutott eszébe berendelni az amerikai verziót.
Vágólapra másolva!

A mocskosszájú séfnek, Gordon Ramsaynak több műsora is megy a Foxon (A konyha ördöge, A pokol konyhája), most kapott még egyet: ő fogja vezetni a Mesterszakács amerikai változatát, a MasterChef-et - nyilván jobban odamondogat majd a versenyzőknek, mint a hazai zsűrit alkotó Gianni Annoni és Bíró Lajos.

A realityben - csakúgy, mint a Viasat műsorában - civilek fogják összemérni főzőtudományukat: "Ez egy óriási, egész nemzetre kiterjedő kutatás lesz, hogy megtaláljuk Amerika legjobb amatőr szakácsát" - mondta a Hollywood Reporternek Howard T. Owens, a műsor executive producere.

A Fox 12-15 epizódot szeretne a show-ból, és bízik a sikerben, hisz a szintén Gordon Ramsayval futó A pokol konyhája például a második legsikeresebb formátuma az American Idol után - a Hollywood Reporter már el is nevezte a műsort "kulináris American Idol"-nak.

A MasterChef eredetije, az azonos című brit produkció 1990-től 2001-ig futott, majd 2005-ben újraindult MasterChef Goes Large címmel. Ez idő alatt volt több különkiadás celebekkel, profi szakácsokkal, illetve 16 év alatti versenyzőkkel.