Saját tévéshow-t kapott Kirstie Alley

Vágólapra másolva!
A Fat Actress című sorozat után négy évvel saját valóságshow-t kap Kirstie Alley: a tízrészes széria dolgos hétköznapjait követi.
Vágólapra másolva!

Az A&E csatorna látott fantáziát abban, hogy kamerákkal kövesse - és részben irányítsa, hogy megfelelően érdekes legyen - a színésznő hétköznapjait, hogy bemutassa, miképp küzd Alley a kilókkal és két gyerekkel Hollywoodban. A műsort a FremantleMedia North America gyártja, elsőre tíz, egyenként félórás részben gondolkodnak.

A Patrick Swayze utolsó tévésorozatát, a The Beast-et is leadó csatorna egyik alelnöke, Robert Sharenow szerint az itthon főképp a Nicsak, ki beszél?-ből és folytatásaiból ismert színésznő kiváló választás a tévé célcsoportja számára. Miközben a magánéletével lapok százai foglalkoztak az elmúlt években, a házába kamerákat nem engedett be, ettől reméli az A&E, hogy sokan követik majd a realityt.

A színésznőnek 2005-ben volt már egy nem túl sikeres tévés próbálkozása, akkor a Fat Actress-ben játszott, az imdb.com szerint mindössze hét részben: a sorozat egy túlsúlyos nőről szólt, aki munkát keresett Hollywoodban.